Wimperextensions

Wie droomt er niet van mooie, volle en langere wimpers??
In de gemiddelde winkel om de hoek kun je van alles krijgen om je wimpers voller en langer te laten lijken; Een mascara, wimperstrips, wimperplukjes èn plakextensions. Maar tegen bedtijd sta je in de badkamer te boenen om het eraf te krijgen. Of na het douchen/zwemmen heb je zwart doorlopen ogen. Ook ’s ochtends scheelt het tijd. Als je dan in de spiegel kijkt, kijk je tevreden in de spiegel en verspil je geen tijd aan het opbrengen van onnodig make up

Gelukkig is er nu dé oplossing: Wimperextensions; lekker slapen en weer opstaan met mooie volle èn lange wimpers! Ook zwemmen, sauna, zon is geen probleem meer met extensions. Kortom geen gedoe meer in de badkamer, of na het zwemmen!

De behandeling
Bij wimperextensions worden de eigen wimpers, haar voor haar, kundig voorzien van een extension, bevestigd met de lijm die hiervoor is ontwikkeld, die zacht en flexibel blijft en geen schade toebrengt aan eigen wimpers.

Er wordt gewerkt met de producten van LasheXtend. De extensions van LaseXtend zijn van  een kwalitatief hoogwaardig synthetisch materiaal. De extensions zorgen voor een natuurlijk, uiterst duurzaam resultaat, met het grootst draagcomfort. De wimperextensions hebben een mooie krul, zijdezacht en niet van echte wimperharen te onderscheiden en zijn te verkrijgen in diverse krulsoorten, diktes en lengtes.

De wimpergroei heeft een cyclus van ongeveer 6 weken. Geleidelijk aan valt de natuurlijke wimper uit en wordt vervangen door een nieuwe wimper (zonder exension :-)) Hierdoor worden de wimpers uitgedund. Voor een optimaal resultaat is 2-3 weken refill aanbevolen. Bij een vette huid zullen de wimpers eerder loslaten dan bij een droge huid. De talgkliertjes in de oogleden kunnen invloed hebben, hormoonschommelingen, de verzorging van de extensions, noem maar op.

Een behandeling van nieuwe set wimperextensions One by One duurt ca. 1,5/2 uur.

Prijzen Wimperextensions
Wimpers
Wimper extensions One by One€ 60,00
One by One opvullen €1,60 per dag, met een minimum van € 11,20
Volume wimpers€ 82,50
Volume wimpers opvullen € 2,00 per dag, met een minimum van € 14,00
Extensions verwijderen  (gratis bij vervanging van een nieuwe set)€ 17,50
Wimpers verven€ 11,25
Om schade aan je natuurlijke wimpers te voorkomen wordt aangeraden om de extensions door ons te laten verwijderen.
Combinatiebehandelingen
Wenkbrauwen epileren, verven en wimpers verven€ 25,00
Wenkbrauwen epileren en verven€ 17,50
Wenkbrauwen en wimpers verven€ 17,50
Naar wens kan er ook een andere combintiebehandeling worden afgesproken

Vragen of meer informatie? Neem contact op met Beauty Lounge Linda

12 + 15 =