Huidverjonging / Anti-Aging

Skin Rejuvenation

De huid ontleent haar stevigheid aan de collageenvezels. Naarmate men ouder wordt, neemt het collageen in de huid ook af waardoor de huid gaat verslappen. IPL flitslicht stimuleert de aanmaak van nieuw collageen in de huid, waardoor de huid haar stevigheid weer terug krijgt. Ook invloeden van buitenaf versnellen het verouderingsproces van de huid. Hierdoor ontstaan in de loop der jaren pigmentvlekken, rode adertjes en rimpeltjes. Deze aandoeningen zijn nu goed te behandelen met flitslicht. Het geeft de huid weer een frisse en jonge uitstraling.

Met skin rejuvenation kunnen we de volgende aspecten behandelen:

Huidverslapping
Tijdens het vernieuwingsproces van de huid wordt op jonge leeftijd voldoende collageen gemaakt om je huid jong, stevig en soepel te houden. Na je 25e levensjaar neemt de productie van collageen gestaag af en op ongeveer je 40e levensjaar is nog maar 30% van je huidcellen actief. Hierdoor veroudert je huid en ontstaan er rimpels, je huid wordt dunner en slapper en effecten van buitenaf hebben een grotere invloed op je huid.

Werking
Onder de technieken die bekend zijn om de gevolgen van huidveroudering tegen te gaan, is IPL. (Intense Pulse Light) één van de veiligste en meest doeltreffende methodes. De huidveroudering wordt krachtig in de diepte tegengegaan en werkt in harmonie met de natuurlijke processen van je huid.

Bloedvatafwijkingen: waaronder algehele roodheid en couperose.

Prijzen Huidverjonging/Anti-age behandeling
Huidverjonging
Skin Rejuvenation gezicht€ 149,00
Skin Rejuvenation gezicht/hals€ 199,00

Vragen of meer informatie? Neem contact op met Beauty Lounge Linda

4 + 11 =